tisdag 26 januari 2016

Månadsbrev februari 2016

Vårterminen 2016 har börjat och vi har kommit igång bra med skolarbetet. Ettorna fortsätter med bokstavsinlärningen, 2:orna jobbar med ordklasserna och f-klassen jobbar med första och sista ljudet i olika ord på svenskan. I matten jobbar alla årskurser med geometri.
Vi får vår nya NTA-låda i början på februari. Den längtar vi efter!
Anna kommer att vara föräldraledig 1-16 februari och då kommer en vikarie att finnas på plats. Under dessa veckor Anna är borta har varken ettorna eller tvåorna någon skrivläxa. Alltså ingen skrivläxa v 6-8. 

Tisdagen den 9/2 går vi semmelmarschen någon gång under dagen. Glöm inte att ha med kläder och bra skor till vår promenad. Det kommer serveras en semla som efterrätt denna dag.

Fredagen den 19/2 har Fågelsta skola friluftsdag hela dagen. Skoldagen börjar som vanligt kl 8 i klassrummet. Vi kommer åka med buss till bandybanan och åka skridskor. Denna dag kommer vi endast att vistas ute så glöm inte rätt kläder! Ta gärna med en liten fika såsom en bulle eller kaka, eller kanske en frukt eller macka. Skolan serverar lunch på plats.

Vecka 8 är det sportlov, då är vi lediga från skolan som vanligt. Fritids är öppet. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar