söndag 11 december 2016

11/12

Nu har vi bara 1 1/2 vecka kvar innan det är jullov! Den här veckan har vi ingen matteläxa, utan det är bara skrivläxa och läsläxa.

I torsdags hade vi vår årliga Nobelmiddag. En stämningsfull och trevlig tillställning, som är uppskattad av både elever och personal. Vi fick avnjuta en god middag bestående av dynamitrulle till förrätt, potatisgratäng och fläskfilé till varmrätt och chokladmousse till efterrätt. Några elever spelade för oss och två tjejer (däribland Kickis dotter Tova) sjöng. Sedan delades Nobelpris ut till en elev/klass. I de yngre klasserna delades även ett mindre Nobelpris ut till samtliga elever, men detta gjordes i klassrummet. Vi säger ett extra stort grattis till Denise som fick årets Nobelpris på Svalan.

På tisdag är det Luciafirande på morgonen. Det är de stora barnen som lussar för oss andra i gymnastiksalen. Därefter fikar vi och resten av dagen har vi julpyssel i våra faddergrupper.

Resten av veckan jobbar vi på som vanligt och veckan efter avslutar vi och gör färdigt inför jullovet. Glöm inte att det inte är någon skola på onsdag 21/12 utan vi ses på kvällen i Fivelstad kyrka. Avslutningen börjar kl 18.30 och är obligatorisk för eleverna.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar