torsdag 8 juni 2017

Sista dagarna... en del viktig information

Nu är det inte många dagar kvar!

Idag har vi varit på MAIF-planen. Först tittade vi på de stora som sprang, sedan fick de små som ville prova att springa ett par gånger. Därefter promenerade vi till stadsparken, där vi åt vår matsäck och lekte ett par timmar. Vi klarade oss förvånansvärt bra från regnet - lite regnade det förstås, men det kunde ha varit betydligt värre. Idag har Felicia varit hos oss, en prao-elev från KB. Hon kommer att vara hos oss i morgon också.

Imorgon är en ganska vanlig dag. Vi jobbar och gör klart in i det sista. Vi har ju redan skickat hem rätt så mycket, eftersom det är bättre att släpa på lite i taget. Skicka gärna med en kasse på måndag ifall det är mycket extrakläder som ska hem. Hyllorna ska tömmas över sommaren!

På måndag gör vi också klart, ifall det är något som inte är färdigt. I övrigt kommer det nog att bli en hel del lek och andra aktiviteter.

På tisdag övar vi i kyrkan inför skolavslutningen. Sedan åker vi hem till Sandra för bad, lek och fika. GLÖM INTE BADKLÄDER OCH HANDDUK ifall ert barn vill bada jacuzzi en stund. BRA KLÄDER förstås, eftersom vi kommer att vara utomhus. Behöver ert barn bilkudde måste ni skicka med det. I övrigt behöver inte barnen ha något med sig. Mat har vi med från skolan och fika bjuder vi på. Även ni föräldrar är som sagt välkomna att ta en fika när ni kommer om ni vill. Senast på måndag kommer en vägbeskrivning hem till Sandra.

Avslutningen
På onsdag är det skolavslutning i Varvs kyrka kl 9:00. Eleverna samlas utanför kyrkan senast kl 8:45. Sedan tågar vi in gemensamt i kyrkan. Efter avslutningen är det SOMMARLOV! Om det finns elever som behöver ha skjuts från kyrkan till fritids vill vi att ni meddelar oss det. Vi ser gärna att ni skjutsar era barn till fritids om ni har möjlighet. Övriga får åka med i personalens bilar tillbaka till skolan. Vi behöver därför veta hur många som inte kan ta sig till fritids med hjälp av föräldrar.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar