fredag 21 oktober 2016

Kvarglömda kläder och annan info!

En vecka med höstväder har passerat... Regn och rusk! BRA att era barn har kläder efter väder!! Glöm bara inte att kolla över lådan med extrakläder, det är lätt att bli blöt trots regnkläder. Särskilt strumpor är bra att ha några par liggandes - och vantar.

Den här veckan har 1-2:orna fått sin första matteläxa. Hör av er om något känns oklart!

Nästa vecka jobbar vi på som vanligt t.o.m. torsdag. Ulla har semester måndag och tisdag, så då klarar vi oss själva. På måndag är det FN-dagen. Vi uppmärksammar den i klassrummet på temat. På fredag är det dags för den efterlängtade film- och gosedjursdagen. Den som vill får ta med sig godis för max 20 kr och ett gosedjur att visa upp.

Vecka 44 är det höstlov. Då är barnen lediga från skolan. Fritids är öppet förstås och vi hoppas att alla berörda har lämnat in lappen om tider.

Kvarglömda kläder
Det är massor av kvarglömda kläder i hyllan under trappan! På fredag 28/10 kommer vi att rensa där. Det som inte är hämtat på fredag kommer att skickas iväg. Vi kommer förstås låta eleverna titta igenom kläderna. Av erfarenhet vet vi dock att väldigt mycket kläder inte känns igen av sina ägare! Konstigt, men sant! Så om ni saknar något så har ni tills på fredag på er att komma förbi och titta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar